Tilbud på PV dæk

Tilbud på sommerdæk og fælge til f.eks. Tesla 3 

Ikke viste model i viste tilbud,

Vi har de sommerdæk som passer til din bil, og så til en skarp pris! Forhør nærmere på 97180375, Eller gå ind på FirstStop hjemmesiden -  www.firststop.dk

Kør sommeren i møde med kvalitetssommerdæk til en skarp pris

Mangler du nye sommerdæk i høj kvalitet til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler alle de anerkendte mærker fra førende dækleverandører såsom fxBridgestone,Michelin,Vredestein,FirestoneellerPirelli. Dæk er vores ekspertise – og derfor har vi et stort udvalg af dæk fra de førende producenter, der leverer dæk i den allerhøjeste kvalitet.

Generelt skal et godt sommerdæk kunne køre og bremse sikkert op på tørre veje. Men det er også et afgørende parameter for et godt sommerdæk, hvordan det bremser og styrer i vådt føre.

Når du henvender dig til din lokale dækspecialist, er det derfor vigtigt at spørge ind til, hvordan dækket performer i vådt føre. Herudover bør rullemodstand og støj være sekundære elementer at tage højde for, da det er en luksus, der kan lægges oveni sikkerheden.

Ring og hør om priser på dæk til netop din bil, eller gå ind på FirstStop hjemmesiden - www.firststop.dk, hvor du i ro og mag kan se på fælge og dæk.

Her er vist priser på nogle af de dæk vi sælger.


Så har vi et rigtig godt tilbud til dig på dæk i størrelsen 235/45R19 i følgende fabrikater:

Firestone Roadhawk XL FSL til 5549,- kr. for 4 stk. inkl. moms

Nokian Power Proof XL MFS til 5580,- kr. for 4 stk. inkl. moms Pirelli Scorpion XL FSL           til 7900,- kr. for 4 stk. inkl. moms

Michelin Pilot Sport 4 XL S1  til 8840,- kr. for 4 stk. inkl. moms

Bridgestone Potenza Sport  til 8980,- kr. for 4 stk. inkl. moms


Fælge:

DEZENT TA Silver til 7648 kr. for 4 stk. inkl. moms og TMPS sensor 

Forhør om andre fabrikater og størrelser, hvis ovenstående ikke passer til din bil.

Der tages forbehold for eventuelle prisstigninger og tastefejl